superior

AllotjamentEmpreses

El grup estatunidenc Apple Leisure Group arriba a Europa de la mà d’Alua Hotels & Resorts i el Grup Inversor Hesperia

Apple Leisure Group (ALG) és un dels grups turístics més importants dels Estats Units. Amb un model de negoci verticalment integrat ofereix en 14 marques diferents un conjunt de serveis turístics: vacacional, turoperació, DMC, gestió hotelera, gestió de marques, comercialització, màrqueting, programes de fidelització, etc.

Les seves marques principals són:
Apple Vacations: el turoperador més gran dels Estats Units per a la venda de paquets tot inclòs a Mèxic i República Dominicana.
Travel Impressions: un turoperador global amb venda exclusiva a agents de viatges amb un catàleg de més de 1.850 hotels i resorts en més de 200 destinacions.
CheapCaribbean.com: agència de viatges en línia.
AMResorts: empresa de gestió hotelera que redefineix el concepte del tot inclòs per elevar-lo a un nivell superior de luxe i servei. Dins d’aquesta marca paraigua trobem alguna de les marques més conegudes del grup, com Secrets Resorts & Spas (resorts només per adults) o Dreams Resorts & Spas (resorts per parelles i famílies).
Amstar DMC: empresa que ofereix serveis a persones, empreses, turoperadors i organitzadors de reunions.
Unlimited Vacation Club: programa exclusiu de fidelització que compta amb 70.000 membres afiliats.

En l’actualitat gestionen 63 resorts i 25 més en desenvolupament a 11 països diferents. Han tancat l’any 2018 amb grans expectatives, després de fusionar-se amb un altre gegant nord-americà, Mark Travel Group, i una facturació de 4.500 milions d’euros. Bàsicament gestionen complexos turístics a Mèxic, República Dominicana, Jamaica, Panamà, Costa Rica i des de fa sis mesos, també a l’illa de St. Martin.

DESEMBARCAMENT A EUROPA
Amb aquests números i experiència, l’expansió d’Apple Leisure Group cap a Europa no podia esperar més i ho ha fet a través d’Espanya, gràcies a l’acord amb el Grup Inversor Hesperia i l’adquisició de la majoria de les accions d’Alua Hotels & Resorts. D’aquesta manera gestionen 16 establiments a Espanya, amb més de 4.000 habitacions. Alua és una cadena d’hotels bàsicament de 4 estrelles en destinacions de sol i platja, situats en primera línia de mar o a pocs metres de la platja. Tenen sis hotels a Mallorca, quatre a Eivissa, un a Formentera i un a Tenerife. Alua mantindrà la seva marca sota el paraigua d’AMResorts.

Per part seva, l’acord amb Hesperia significa que quatre hotels que actualment operen amb el segell Hesperia pasaran directament a ser marques d’AMResorts. Així, l’Hesperia Mallorca Villamil serà el Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa (obertura el març de 2019); l’Hesperia Playa Dorada serà el Secrets Lanzarote Resort & Spa; l’Hesperia Bristol Playa serà l’Amigo Fuerteventura Resort (maig de 2019), i l’Hesperia Lanzarote passarà a ser el Dreams Lanzarote Resort & Spa (novembre de 2019). El Grup Inversor Hesperia invertirà 20 milions d’euros per a remodelar aquestes quatre propietats i elevar la qualitat del seu producte als estàndards de marca d’AMResorts.

Apple Leisure Group, després de la seva entrada a Espanya, confia a poder instal·lar-se en altres països europeus, com Croàcia o Itàlia. Però això no vol dir que s’oblidi de les destinacions populars del Carib i Mèxic i ha anunciat una nova col·laboració amb el mexicà Grupo Hotelero Santa Fe per a construir un nou resort de 300 suites a Tulum, que operarà amb la marca Breathless Resorts & Spas i s’espera que estigui llest l’any 2021.

Vull conèixer més sobre Apple Leisure Group
Vull conèixer més sobre AMResorts

Articles relacionats

Back to top button