Fires i Congressos

Fitur 2013, del 30 de gener al 3 de febrer

L’edició 2013 de Fitur se celebrarà del 30 de gener al 3 de febrer, recuperant la convocatòria d’aquesta cita anual del sector turístic l’últim dimecres de gener com havia estat fa uns anys. I Fitur Congressos tindrà lloc a finals d’aquest mes de juny.

Aquest canvi de dates respon a la petició unànime del sector per considerar-les més convenients de cara a poder preparar millor la seva participació en el Saló i més adequat per a la comercialització dels seus productes.

Així, la convocatòria se sitúa de manera estratègica en el calendari del sector turístic internacional, en dates més adients per planificar l’exercici i llançar les campanyes anuals.

La XXXIII edició de Fitur buscarà confirmar la tendència de recuperació turística registrada en l’edició d’enguany en què es van promocionar un total de 9.506 empreses expositores de 167 destinacions.

En la fira d’aquest any es van aplegar un total de 119.322 participants professionals i 91.555 persones de públic no professional amb la finalitat de "transformar l’oci en negoci i el negoci en desenvolupament".

Fitur Congressos, el juny

Per la seva banda, la fira de negocis ‘Fitur Meeting and Events’ (Fitur Congressos) se celebrarà finalment entre els dies 24 i 25 de juny, després d’haver estat ajornada el passat mes de gener "per una millor conveniència al calendari internacional", segons fonts de l’organització.

A més de presentar-se per primera vegada com una fira independent de Fitur, l’esdeveniment tindrà un caràcter més pragmàtic que en anteriors edicions ja que només s’exposarà en el recinte firal Ifema el matí del dia 25, mentre que el gruix de la fira serà el pre-tour i post-tour que realitzaran els participants.

"El dia 25 pel matí se celebrarà un ‘workshop’ a Ifema, tot i que el desenvolupament de la fira de congressos tindrà lloc tant abans com després d’aquest", han explicat fonts de la fira./Ag.EP

Back to top button