superior

Destinacions

La gala de la guia Michelin, a la Costa Brava el 23 de novembre

La Costa Brava ha estat escollida per Michelin España Portugal per celebrar la gala gastronòmica on es presentarà la prestigiosa Guia Michelin España & Portugal, coneguda popularment com Guia Vermella Michelin i es  lliuraran les estrelles Michelin 2017 als restaurants de la Península Ibèrica que les han obtingut.

La candidatura Costa Brava-Girona s’ha imposat a d’altres importants candidates “per la importància turística i la riquesa gastronòmica de la demarcació, pilars sobre els quals recolze la coneguda guia.” Segons Mayte Carreño, directora comercial de Michelin Travel Partner España Portugal, “Parlar de Costa Brava-Girona es parlar també de cultura gastronòmica, d’avantguarda culinària, de qualitat de producte… 13 restaurants amb estrella Michelin així ho avalen!”.

L’Espai Mas Marroch de Vilablareix, el lloc escollit per la celebració
La gala tindrà lloc el 23 de novembre i per la celebració s’ha escollit l’Espai Mas Marroch, una masia gòtica del segle XV, amb uns jardins centenaris que envolten la casa. Està situada a Vilablareix, a les afores de Girona i es conegut perquè és l’espai on el Celler de Can Roca organitza celebracions i esdeveniments corporatius. I és que la vetllada comptarà amb la col·laboració i coordinació de Joan Roca.  La gala reunirà més de 400 personalitats del món de la restauració de tota la Península Ibèrica, periodistes gastronòmics, autoritats i personalitats d’arreu de l’Estat Espanyol i Portugal.

Gran programa d’actes complementaris
Sens dubte, aquesta celebració serà un magnífic colofó a l’Any de la Gastronomia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. I per això, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona està planejant un programa d’actes complementari on participaran les associacions i col·lectius de cuiners de la demarcació de Girona i on tindrà un paper destacat l’Escola d’Hostaleria de Girona.

També participaran en els actes l’Agència Catalana de Turisme, que clourà així la proclamació de Catalunya com a regió europea de la gastronomia 2016.

Cal recordar que a les comarques de Girona hi ha més de 2.000 establiments de restauració, tretze dels quals acumulen un total de 17 estrelles Michelin.

Articles relacionats

Back to top button