La manca de diners aguditza l’enginy en la promoció turística de Catalunya

Les dificultats econòmiques de l’administració catalana han forçat l’Agència Catalana de Turisme a dissenyar una campanya de promoció de baix cost. Amb una reducció del 80% de la inversió en publicitat, la Generalitat demana la col•laboració d’empreses de camions i autocars perquè incorporin anuncis turístics de Catalunya als vehicles. A més, el compositor Marc Parrot i la cantant Beth han creat un clip musical d’estiu per contribuir a la promoció turística de Catalunya.

El videoclip musical d’estiu

Sota l’eslogan "Catalunya. M’agrada compartir", el bloc magradacompartir.catalunya.com i les xarxes socials, són els elements centrals amb l’objectiu que turistes i ciutadans a través de les seves experiències i fotografies generin durant tot aquest estiu una gran activitat a internet.

La campanya també inclou una iniciativa perquè empreses i transportistes d’arreu de Catalunya se sumin a la campanya. La col•laboració s’ha iniciat amb 29 tràilers que realitzaran 246.000 quilometres mensuals (8.500 quilometres per camió i mes)per França, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Bèlgica, Països Baixos, Suïssa, Portugal, Àustria i Espanya.

Tràilers, autobusos i autocars de transport que ho desitgin poden convertir-se en elements de publicitat rodant de Catalunya de manera gratuïta. L’Agència Catalana de Turisme assumeix la retolació dels vehicles que es durà a terme a tallers ubicats a les quatre demarcacions catalanes.

La campanya es complementa amb anuncis al canal Eurosport durant els dies que es celebren els Jocs Olímpics de Londres 2012.

0 0 0