superior

Destinacions

Més de 700 recursos turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre en una nova app

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha presentat l’app Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre que agrupa 704 recursos, activitats i oferta turística en general del territori. Aquesta nova aplicació arriba uns dies després de la presentació en el marc del Mobile World Congress de la mega app Visit Catalonia.

Els turistes podran triar la informació de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre distribuïda en 10 categories: espais culturals, parcs temàtics i aquàtics, platges i cales, espais naturals, activitats a la natura, activitats aquàtiques, cellers visitables, spa, golf i pitch&putt, així com serveis de transport i informació. Una vegada descarregada, es pot consultar tot el contingut sense necessitat de connexió a internet ja que el telèfon mòbil guarda les dades per ser accessibles off-line i facilitar així el seu ús per part de turistes. L’app té versions idiomàtiques en català, castellà, anglès i francès.

Com va explicar Comunicatur, l’època de les aplicacions per a mòbils ha arribat al sector i un dels moments estrella va ser la presentació en societat del Visit Catalonia, l’app amb més referències turístiques existent. En el cas del projecte de la Diputació de Tarragona “cada recurs i esdeveniments de l’agenda està georeferenciats i es mostren al turista segons la seva situació, suggerint a l’usuari els punts turístics i les activitats que té disponibles al seu voltant, i en seleccionar-los s’accedeix a una fitxa amb una descripció, les dades de contacte i la posició al mapa”, expliquen.

L’aplicació ha estat desenvolupada pel Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, amb seu al Campus Vila-seca de la Universitat Rovira i Virgili, i es pot descarregar a Google Play i Apple Store. Aquesta app gratuïta complementa la informació dels portals www.costadaurada.info i www.terresdelebre.travel i de les xarxes socials de Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

Articles relacionats

Back to top button