Empreses

PortAventura busca una temporada récord

PortAventura espera superar els seus resultats aquest any gràcies a la nova muntanya russa ‘Shambhala’, que s’inaugurarà a mitjans maig. El parc ha augmentat la seva facturació un 19% en 2011 arribant als 173 milions d’euros.

El director general de l’empresa, Fernando Aldecoa espera que amb l’aprovació dels comptes anuals els beneficis seran superiors als 4,5 milions d’euros, (xifra de benefici de 2010). Aldecoa recorda que PortAventura és rentable des de 2005, i per il·lustrar els bons resultats ha dit que reben més clients que turistes visiten Nova Zelanda anualment. 
L’objectiu del parc és superar els 4 milions de visitants (en 2011 la instal·lació va rebre 3,7 milions) L’espai ‘Sèsam Aventura’, inaugurat l’any passat va suposar mig milió de visitant extres. Creuen que el gran projecte d’aquest any, ‘Shambhala’ que ha costat 25 milions d’euros, contribuirà a seguir creixent.

PortAVentura és el primer ‘resort’ espanyol i el tercer a nivell europeu. El complex encara disposa de 70 hectàrees de terreny lliure i està estudiant augmentar la seva capacitat hotelera, encara que Aldecoa ha assegurat que la pròxima gran novetat s’anunciarà en 2013.

Fonts del parc han destacat que aquest 2012 és l’any en el qual més projectes nous s’han presentat, amb una inversió global de 30 milions d’euros. Durant aquesta nova temporada, PortAventura disposarà d’un pàrquing de autocaravanes amb capacitat per a 100 places, que requerirà una reserva prèvia i que es comercialitzarà juntament amb l’entrada al parc, que combina una nit d’estacionament de caravanes i entrades d’un o dos dies a PortAventura o a PortAventura Aquatic Park./Ag EP

Back to top button