superior

AAVV i TTOO

Els viatges de l’Imserso, fins mitjans de desembre com a mínim

La posada en marxa del programa de viatges de l’Imserso segueix acumulant retard. El nou calendari situa en el proper mes de desembre el moment per iniciar la comercialització, tres mesos més tard del previst.

Però encara podria retardar-se més si les licitadores tornen a recórrer. Així ho expliquen alguns empresaris del sector que calculen que si es dona la situació es passaria del desembre a mitjans o finals de gener. El Ministeri de Drets Socials, que és l’encarregat del programa de l’Imserso, va fer l’adjudicació definitiva repetint empreses: Mundiplan pels lots de les destinacions de costa peninsular i insular i Ávoris-Turismo Social pel lot de turisme interior i procedència europea.

El cas és que no hi ha manera que aquest concurs pugui planificar-se correctament i acomplir els terminis que s’han definit en el calendari. El programa per a la temporada 2021-2022 hauria d’haver començat a mitjans de setembre i ara pràcticament s’haurà menjat els primers dígits del període i el 2021 hauria de desaparèixer del calendari.

Les persones grans segueixen esperant per reservar les 816.000 places que posa a disposició el programa. La comercialització dels paquets a les agències acreditades segueix pendent. Mundiplan ha guanyat l’adjudicació del 82% dels viatges (674.000 places) i Ávoris s’ha endut un percentatge menor amb 142.000 places.

Articles relacionats

Back to top button