superior

AAVV i TTOO

La fusió de Viatges El Corte Inglés i Logitravel supera el filtre de Competència

El gegant turístic que es formarà amb fusió entre Viatges El Corte Inglés (VEIC) i el Grup Logitravel ja compta amb l’aprovació de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).

A principis d’any va saltar la notícia de la integració de les dues companyies pendent de l’autorització de la CNMC. El resultat és un operador turístic de més de 3.500 milions d’euros en ingressos i més de 5.000 empleats.

El nou gegant tocarà tots els segments, des del MICE d’esdeveniments, congressos, negocis i incentius fins a les vacances. L’empresa resultant està cridada a liderar la comercialització de viatges sobretot a la península (Espanya i Portugal), Llatinoamèrica, i a França i Alemanya.

Amb el vistiplau de la CNMV les dues empreses poden començar a actuar com una única companyia. El coronavirus ha paralitzat durant pràcticament un any i mig l’activitat turística, però ara que s’inicia la recuperació VECI i Logitravel ho fan com una fusió molt ambiciosa. Juntes comptaran amb més de 500 punts de venda i una forta implantació en línia gràcies a Logitravel.

 

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button