superior

Empreses

Vueling desenvolupa un cercador de vols 2.0

Vueling s’ha convertit en la primera companyia europea que ha desenvolupat un cercador de vols 2.0. L’aerolínia, que també ha presentat uns beneficis de 46 milions d’euros en 2010, ha augmentat els seus ingressos un 32%.

Els usuaris de la xarxa social ‘Facebook’ podran incorporar l’eina 2.0 en el seu perfil i compartir-la amb els seus seguidors o amics, així com incloure-la en el seu bloc o pàgina web. Aquesta nova funcionalitat respon a l’evolució tecnològica en què està immersa la companyia i l’objectiu de la qual és proporcionar solucions dinàmiques als nous hàbits dels consumidors.

El ‘Cercador de Vueling’ es pot trobar a la pàgina de l’aerolínia a ‘Facebook’ i incorporar-lo en el perfil que l’usuari té a la xarxa social. Una vegada integrat en el seu perfil, l’usuari podrà fer la recerca de vols sense necessitat d’abandonar el lloc d’internet en què es trobi.

Vueling factura 796 milions i transporta 11 milions de passatgers

La xifra de facturació de Vueling en l’exercici passat va ser de 796,5 milions d’euros. L’ingrés unitari, és a dir l’ingrés per seient quilòmetre ofertat (AKO), ha estat de 5,87c€ un 1% inferior al de l’any anterior. Vueling ha transportat 11.036.183 passatgers en 2010. La companyia ha operat 84.435 vols arribant a un nivell d’ocupació del 73%.

La quota de mercat de Vueling en l’aeroport de Barcelona és del 26%. En 2011 l’aerolínia espera un enduriment de l’entorn competitiu en els mercats en els quals opera, especialment en algunes de les seves bases principals com la de Barcelona-El Prat.

Durant 2011 la companyia incorporarà 6 nous avions a la seva flota per atendre l’activitat en les noves bases de Amsterdam i Toulouse. En conjunt, la companyia incrementarà el nombre de vols i de passatgers en un 15%.

Back to top button