superior

EmpresesAllotjament

Turisme rural s’associa amb el MICE, la nova alternativa

Un 80% de les empreses estarien interessades a realitzar les seves reunions en un entorn rural si tinguessin eines que li facilitessin la cerca i li donessin garantia dels espais.

Són dades d’un estudi realitzat per Rural Meeting en el quan les empreses manifesten que aquesta tipologia de reunions creen un clima més propici a la comunicació entre els assistents i els espais són substancialment diferents als habituals.

Rural Meeting, justament especialitzada en el sector de turisme de reunions (MICE) en espais rurals, calcula que són 66.000 el nombre de reunions estatals, de format petit i mitjá, susceptibles de ser realitzades anualment en entorns rurals o de natura. Actualment, el percentatge de reunions d’empreses que es celebren en el món rural és limita al 14% del total, en molts casos perquè les empreses tenen dificultat a l’hora de trobar aquests espais.

Per això ha creat una nova plataforma tecnològica amb la qual aspira a captar anualment 7.000 esdeveniments corporatius d’aquest format, entre 10 i 100 persones. La nova eina permet reservar espais ben equipats per acollir reunions d’empresa, presentacions, sessions de formació, teambuildings, trobades, etc. Inicialment, l’oferta és de 30 establiments, la major part a Catalunya, però la voluntat de Rural Meeting és superar els 500 en els propers anys.

Articles relacionats

Back to top button