superior

Allotjament

És notícia que Messi hagi comprat un hotel a Sitges

Leo Messi, el jugador estrella del futbol mundial, s’ha sumat a la moda del turisme com el seu col•lega Cristiano Ronaldo. La premsa va plena amb la notícia de l’adquisició d’un hotel per 30 milions d’euros a Sitges per part del jugador blaugrana.

El crack argentí no s’ha pogut estar d’invertir en el sector turístic per la bona marxa de la rendibilitat del sector hoteler. El futbolista ha creat recentment la societat Explotaciones Rosotel per gestionar les futures inversions relacionades amb el sector de l’hostaleria. El registre mercantil explicita que la nova societat es dedicarà a l’adquisició i venda d’hotels i apartaments, i a la gestió de bars i restaurants.

L’establiment que ha comprat a Sitges, de 4 estrelles superior, compta amb 77 habitacions. Segons explica el diari Expansión, en temporada alta l’hotel MiM ofereix les nits a un preu d’entre 250 euros i 300 euros. El jugador ha cedit la gestió de l’establiment a la cadena catalana Majestic.

Messi segueix així les passes de Cristiano Ronaldo que ja ha obert hotels a Lisboa i Madeira, i té Madrid, Nova York i Eivissa en el seu punt de mira. El davanter madridista està associat amb el grup hoteler Pestana amb el que està difonent la marca exclusiva ‘Pestana CR7 Lifestyle Hotels’

Articles relacionats

Back to top button