superior

Allotjament

Els càmpings volen convertir-se en allotjament preferent per a clients amb mascotes

Les persones que viatgen amb animals de companyia troben molts problemes per trobar allotjament que acceptin les seves mascotes. El sector del càmping està donant passos per convertir-se en amigables per a aquest segment de mercat.

En molts casos els animals són considerats com un membre més de la família i els seus propietaris volen viatjar amb ells. En general és difícil trobar un establiment que pugui conjugar bé les preferències d’aquells clients als quals els agraden els animals amb aquells que no volen compartir espai amb ells. Les característiques dels càmpings permeten delimitar aquests espais diferenciats amb més facilitat i evitar molèsties entre la clientela.

Existeixen alguns càmpings com el Castell Mar, de Castelló d’Empúries, que va una mica més enllà. Ha organitzat en les seves instal•lacions el primer flashmob protagonitzat per gossos. Una actuació que ha gravat en vídeo al ritme de “Chained to the Rhythm” de la popular Katy Perry amb la intenció de convertir-la en viral.

Segons informa el càmping Castell Mar, són l’únic establiment d’Europa que disposa d’un restaurant amb menú exclusiu per a gossos. També posseeix dutxes específiques per a aquests animals. A més, el càmping es troba situat davant de la platja de la Rubina, una de les poques de Catalunya on es permet l’accés dels gossos.

Per poder adaptar-se a aquest segment de demanda creixent el sector del càmping ha de fer un esforç d’inversió en instal•lacions adequades com pipi-can, activitats específiques o servei de rentat d’animals, però semblaria que pot ser una línia de negoci amb bones perspectives.

Articles relacionats

Back to top button