AAVV i TTOODestinacions

Setmana de la Costa Brava Girona i el Pirineu de Girona a Madrid

El Patronat de Turisme de la Diputació de Girona acaba de realitzar una gran acció promocional a Madrid, amb un cicle de trobades i reunions professionals amb agents de viatges i empreses organitzadores d’esdeveniments de l’àrea metropolitana de Madrid, sota el nom genèric de Setmana de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Hi han participat 265 agents de viatges i diverses empreses organitzadores d’esdeveniments. Per la part gironina hi van ser presents 30 representants d’empreses turístiques.

Acció amb B The Travel Brand
Una de les accions més importants va tenir lloc a la central de l’agència B The Travel Brand (l’antiga Barceló Viajes), on durant dos dies es van reunir els agents de viatges d’aquesta marca amb representants gironins. A més, per la tarda del primer dia, és va presentar l’oferta Premium i enogastronòmica gironina a l’espai Amante Magazine. El dia següent, després d’una nova presentació a agents de viatges de la xarxa B The Travel Band, l’acció és va traslladar per la tarda a l’espai Mood Serrano, on el Costa Brava Girona Convention Bureau va presentar en un afterwork dinàmic l’oferta del turisme MICE de la destinació.

Finalment el tercer dia, en el mateix espai Mood Serrano, va tenir lloc un afterwork genèric, on hi van assistir una seixantena de representants d’agències de viatges dels sectors de les vacances, activitats a la natura i estades esportives i viatges culturals. Aquest acte va comptar amb la participació del president de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila.

Tallers temàtics
Durant aquests dies, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona també va organitzar sis tallers temàtics: Escriptorium, tast de vins de la DO Empordà, tast d’olis, Vies Braves, Rocambolesc i taller de caganers, adreçats a 90 clients fidels de les agències B The Travel Brand per fer-los descobrir la destinació d’una manera més participativa. En definitiva, un pas més i força original del Patronat de Turisme de la Diputació de Girona per donar a conèixer la destinació i les seves possibilitats.

Per la destinació gironina, el mercat espanyol és un dels prioritaris, ja que segons l’Observatori del Treball i Model Productiu, l’any 2016 Catalunya va rebre 5.178.300 turistes residents a la resta de l’Estat espanyol i els visitants procedents de la comunitat autònoma de Madrid representen el primer mercat emissor estatal de turisme a Catalunya, amb més de 925.400 turistes. La mitjana d’estada dels turistes procedents de Madrid és de 3,7 nits.

FOTOS: Lucia Fernández, Noelia Jiménez

Articles relacionats

Back to top button