superior

Allotjament

El turisme rural de Girona estrena la central de reserves TuralGi

Les cases rurals de Girona han inaugurat una central de reserves pròpia per desmarcar-se de les plataformes tradicionals. La iniciativa de l’Associació de Cases de Turisme Rural de Girona-Costa Brava-Pirineu que aglutina més de 130 propietaris de cases de pagès i allotjaments rurals, tot i que la nova central de reserves neix amb una trentena de cases.

Tots els establiments integrats en TuralGi són de la província de Girona i estan convenientment legalitzades. Per ara el volum de cases que ha apostat per integrar-se a la central és reduït però esperen arribar a la setantena al finalitzar l’any. Aquests es troben emplaçats en municipis de menys de 2.000 habitants de la Costa Brava, l’Interior i el Pirineu de Girona.

Les reserves es realitzen a través del web i la tramitació és sempre online. Els clients poden escollir entre cases que es lloguen íntegres o per habitacions. La plataforma TuralGi està connectada a altres sistemes de gestió de reserves amb la qual cosa els establiments tenen més fàcil poder compatibilitzar la seva presència en diferents centrals.

Els propietaris que impulsen el projecte volen que se’ls conegui com els de les cases rurals “autèntiques”. TuralGi no ho tindrà fàcil. El futur d’aquesta nova central dependrà del grau de coneixement que pugui tenir entre els usuaris i en l’entorn digital actual això passa per gras inversions en posicionament publicitari a internet.

Articles relacionats

Back to top button