DestinacionsOrganismes / Política turística

Noves eines promocionals a Tossa de Mar

L’Oficina de Turisme de Tossa ha editat un nou full turístic de la població i ha posat en funcionament els seus perfils socials a Twitter, Instagram i Youtube. El municipi també està treballant en la realització d’un nou vídeo promocional de la població que estarà enllestit a finals d’any.

A través dels nous perfils a les xarxes socials, es canalitza tota aquella informació que es refereixi a Tossa de Mar com a destinació turística, així com la dels esdeveniments més destacables que se celebrin a la vila. L’oficina de Turisme també ha passat a gestionar-ne d’altres ja existents a Facebook, agrupant-los en una sola pàgina d’informació turística de Tossa.

Els perfils són:

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Tossa-de-Mar/288046146650?ref_type=bookmark
Twitter: https://twitter.com/TossaTurisme
Instagram: http://instagram.com/tossaturisme
Youtube: https://www.youtube.com/user/tossaturisme

Pel que fa al full turístic, té com a objectiu donar a conèixer els valors patrimonials del municipi, tant aquitectònics com naturals. Aquest full que no es reparteix directament als visitants, sinó que s’ha distribuït entre els empresaris turístics locals de manera que puguin, en un sol suport, donar la informació més rellevant de Tossa en els seus clients.

En el full, en set idiomes, s’hi destaquen llocs d’interés, incorpora el plànol del casc urbà amb indicació dels principals serveis i recull un perfil de costa amb les principals cales i platges. El mapa del terme municipal recull els itineraris i rutes senyalitzades per fer a peu o en bicicleta de muntanya.

Articles relacionats

Back to top button