superior

Fires i Congressos

Més de 50 experts en turisme i emprenedors comparteixen experiències a B-Travel

Els xefs Paco Pérez i Carme Ruscalleda o l’hoteler Kike Sarasola són alguns dels ponents del B-Travel Experience Area, un espai per compartir   experiències viatgeres i conèixer noves tendències. Hi participen més de 50   experts de diferents àmbits relacionats amb la indústria turística,   destinacions, emprenedors, bloggers de referència i viatgers. També es presenten nous productes com rutes per a persones amb discapacitat, vacances amb nens i fins i tot viatges a l’espai.

El   programa de xerrades i demostracions de la B-Travel Experience Àrea està   basat en les cinc tendències d’experiències del saló: B-Happy, amb ponències   per als visitants interessats en viatges amb amics, en parella o en família;   B-Special, per als que busquen allò exclusiu B-Culture, per als entusiastes   de l’art, la història i la cultura; B-Adventure, per als aficionats a   l’esport, la natura i l’aventura; i B-Delicious, per als entusiastes de la   gastronomia.

En   l’àmbit B-Happy, destaquen les conferències Kike Sarasola, president de la   cadena d’hotels amb encant Room Mate; Fernando Aldecoa, director general   d’operacions de Port Aventura; Javier Velat, de The Hostel Box, un nou   concepte d’hostal a Barcelona amb habitacions i lliteres en forma de càpsules   o boxes; o els emprenedors que han creat el bloc “Travel with Kids”   especialitzat en viatges amb nens, entre d’altres.

Són   B-Special les xerrades de John Freudenthaler, director de vendes a Europa   d’Starwood Hotels & Resorts Worldwide, amb gairebé 1.200 hotels de luxe a   100 països; Javier Torrescana, responsable de Barcelona Special Traveller, la   primera agència especialitzada en turisme accessible a la ciutat que ofereix   allotjament adaptat i experiències per a viatgers amb algun tipus de   discapacitat; Glòria Molins, directora de l’agència Trip4real que dissenya   rutes guiades amb veïns de la zona; o Ana Bru, responsable de l’agència (Bru   & Bru), l’única que pot comercialitzar a Espanya els vols espacials de   Virgin Galactic.

Pel   que fa al programa B-Delicious, els ponents sumen fins a deu estrelles   Michelin: participen els xefs Paco Pérez, Carme Ruscalleda, Fina Puigdevall i   Marc Gascons. També està present Txaber Allué, conegut pel seu bloc El   Cocinero Fiel. Per la seva banda, aporten la seva experiència B-Adventure   l’esportista Valentí Sanjuan, el periodista de viatges d’El País Paco Nadal o   l’escriptor i fotògraf Jordi Canal-Soler, especialista en aventures al Pol   Nord.

Finalment,   són B-Culture les conferències de Franck Hanselman, mànager de l’espectacle   Amaluna del Cirque du Soleil; l’arquitecta Benedetta Tagliabue; o Bluebird,   grup que actuarà al pròxim Festival Ultra a Croàcia, el més important del món   en música electrònica. En l’àmbit cultural, a més, el saló ha organitzat   recorreguts fotogràfics, dissenyats per les arquitectes Benedetta Tagliabue i   Bet Galí i el fotògraf J. M. Portavella de les Xanclettes, per descobrir   edificis, museus i llocs emblemàtics de Barcelona, acompanyats per guies   professionals. La inscripció és gratuïta amb l’entrada al saló. /Noticia emesa per B-Travel

Articles relacionats

Back to top button