superior

Destinacions

La Cerdanya se suma a les campanyes de cap de setmana low cost

Més de 100 establiments de la comarca de la Cerdanya participen durant els dies 3, 4 i 5 de juny en la campanya que ofereix serveis turístics al preu especial de 19 euros.

A la campanya Cerdanya 19 s’han sumat una vintena d’allotjaments, una vintena de restaurants, una trentena d’empreses d’activitats i més de setanta comerços i establiments, que ofereixen gran varietat de serveis i productes.

Els turistes que volen gaudir d’alguna de les propostes s’inscriuen al web www.cerdanya19.cat En el cas de l’allotjament els inscrits passaran per un sorteig per assignar-los un establiment. La promoció està oberta fins exhaurir les places.

Amb aquesta iniciativa volen emular l’exitosa Girona 10 que porta diferents anys exhaurint totes les places d’hotel, menús gastronòmics i activitats a 10 euros durant un cap de setmana a la capital gironina. La Cerdanya pretén atreure nous clients més enllà dels visitants habituals de la comarca.

Es tracta d’una iniciativa organitzada pel Patronat de Turisme de Cerdanya, l’agència de viatges Discover Pyrenees amb la col·laboració dels patronats municipals de Puigcerdà, Alp, Bellver i Llívia i els gremis de l’Associacio d’hotels i Campings Cerdanya, Ass. De Bars i Restaurants de Cerdanya, Cuina Pirinenca de Cerdanya, Ass. Empresaris d’Alp, Ass. de Comerç de Puigcerdà i Ass. Empresaris de Llívia.

Articles relacionats

Back to top button