superior

AllotjamentEmpreses

Exploten els ingressos de Barceló, RIU, Meliá i Iberostar

Les grans cadenes hoteleres es disparen en ingressos gràcies a l’èxit turístic de l’any passat. La rendibilitat dels negocis hotelers en un any rècord ha provocat facturacions que ronden el 20% d’increment.

Aquest any el comportament serà molt similar. Amb la costa i les illes fregant el ple a l’estiu i amb un Carib amb perspectives millors que mai, els comptes d’explotació de les cadenes tornaran a triomfar. Les últimes dades de clients és molt positiu els primers mesos de l’any i la tendència continuarà en temporada alta. Turisme estranger en creixement constant i turisme nacional recuperant la confiança provocaran situacions de plena ocupació.

Un exemple és Catalunya, amb rècord turístic en 2015 i liderant el turisme a Espanya, els seus màxims responsables es van aventurar a vaticinar un 2016 espectacular. “Si tot contínua com fins ara, estimem que tornarem a batre rècord de turistes i ingressos”, anunciava el conseller de Turisme català durant la inauguració del saló B-Travel.

Expansió ha donat detalls dels comptes de les grans hoteleres com Barceló, RIU, Meliá, Iberostar i Palladium. Les cinc sumen més de 8.400 milions d’euros en ingressos. El diari defineix a cada hotelera amb un “Barceló consolida la seva recuperació”, “Riu continua la seva expansió”, “Meliá aposta per nous mercats”, “Iberostar lidera les alces del sector” i “Palladium supera per primera vegada en la seva història els 500 milions de facturació”

Articles relacionats

Back to top button