superior

Empreses

Airbnb s’afilia a l’OMT per normalitzar-se com a actor turístic

El controvertit gegant del lloguer turístic Airbnb ha anunciat que s’ha convertit en membre de l’Organització Mundial del Turisme (OMT). Aquesta nova situació li permet oficialitzar-se com part integrant de la comunitat turística internacional.

D’aquesta manera, Airbnb intenta millorar la imatge entre les institucions i organismes oficials, amb els quals manté contenciosos a mig món, a més d’intentar suavitzar la seva relació amb la resta d’actors turístics privats.

L’OMT dóna prestigi i aquest és un pas més en la seva estratègia per ocupar una posició entre els líders del sector dels viatges i el turisme. 157 estats i més de 480 afiliats del sector privat són membres de l’OMT.

El discurs d’Airbnb és que “està ajudant a créixer, diversificar el turisme i democratitzar els seus beneficis per a més famílies, les comunitats i les empreses locals”. La seva aportació, comenta, és la de fomentar un “turisme sostenible” que “permet a la gent viure com un local vivint a les cases de les persones reals i experimentant la vida de la manera que ho fa un local”.

Articles relacionats

Back to top button