superior

AAVV i TTOODestinacions

130 operadors de turisme de golf al IAGTO Costa Brava Trophy 2016

Per primera vegada se celebra a la Costa Brava un dels esdeveniments promocionals del turisme de golf més importants del món. 130 delegats internacionals es donen cita aquesta setmana al IAGTO Costa Brava Trophy 2016

International Association of Golf Tour Operator (IAGTO) és una associació que aplega 630 majoristes turístics d’arreu del món, dels quals el 60 % venen paquets específics a Espanya, expliquen des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Dades de IAGTO indiquen que el turisme de golf ha crescut en els darrers quatre anys un 9,7 % a àmbit mundial, i un 67 % a àmbit europeu. Aquest turista genera una despesa per persona i dia un 120% superior al del turista convencional. En concret a la Costa Brava el turista de golf és un client amb un poder adquisitiu mitjà-alt, amb una despesa diària mitjana de 180-200 €, que fa estades d’una setmana allotjant-se en hotels de 4 i 5 estrelles. Fins a 103.000 visitants internacionals practiquen el golf a la Costa Brava. Tot i que la motivació principal d’aquestes persones és la pràctica del golf, també s’interessen per la gastronomia, l’oci nocturn i les compres.

Entre els assistents a aquesta convenció hi ha 80 majoristes de 23 països i més de 50 empreses turístiques catalanes amb l’opció de promocionar-se directament entre les principals agències de golf i generar oportunitats de negoci.

Inversió al PGA Catalunya Resort

La presència dels operadors de golf a la Costa Brava ha coincidit amb l’anunci d’inversió de 53 milions d’euros al PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella.

Els propietaris faran en tres anys actuacions per tenir un nou complex esportiu en uns terrenys annexes i reformar l’hotel del camp de golf que des d’aquest estiu serà de 5 estrelles.

El PGA Catalunya Resort conté unes instal•lacions de golf considerades de les millors d’Europa. Aquest complex el va crear la Professional Golf Association (PGA) amb uns camps preparats per a les competicions del més alt nivell. Ha optat a acollir la Ryder Cup 2022.

Articles relacionats

Back to top button