superior

DestacatEmpresesEstudisFires i Congressos

Comunicatur.info estrena disseny i prepara Discovertur, el seu blog de viatges

COMUNICATUR, portal especialitzat en turisme, estrena disseny amb l’objectiu de facilitar la recerca d’informació i compartir coneixement de valor amb els professionals turístics. Després de més de 5 anys de trajectòria i compromís, COMUNICATUR s’ha convertit en un dels mitjans de comunicació sectorial de més importància i referència en el sector.

Des de la pàgina d’entrada es pot accedir directament a 11 macroseccions: Allotjament, Empreses, Destinacions, Fires i Congressos, Mercats, Transport, AAVV i TTOO, Formació, Entrevistes, Estudis i Reportatges. A la Home també es poden trobar els últims articles publicats, la notícia destacada i altres seccions com La imatge, Opinió i Entrevista. Des d’aquesta pàgina es pot accedir també a les xarxes socials en què està present COMUNICATUR.

El portal ha crescut al llarg de l’últim any un 30% en el nombre de pàgines llegides i el nombre de visitants ha augmentat un 18%. Aquest balanç torna a situar COMUNICATUR com el portal d’informació professional turística de Catalunya de referència. Les xifres corresponents a 2013 han suposat un nou rècord per Comunicatur.info: 1.315.592 hits/impactes i 622.788 pàgines de notícies visitades (+29,2% respecte al 2012). Més de 81.306 professionals han confiat en COMUNICATUR per informar-se, la qual cosa suposa un augment del 18%.

Actualment, COMUNICATUR, amb les seves diferents plataformes, disposa d’un seguiment i penetració superior a altres suports professionals existents. Distribueix periòdicament un butlletí electrònic de notícies destacades a més de 10 mil contactes d’empreses i institucions del sector turístic (intermediaris, allotjaments, institucions, administracions, empreses d’activitats turístiques i complementàries, universitats, associacions sectorials, transports, etc.).

El seu perfil a Twitter @comunicatur s’apropa als 7.000 mil seguidors i suma més de 2.600 tweets.

Des de la seva posada en marxa l’abril de 2008, el portal Comunicatur.info ha anat creixent de manera exponencial en seguiment i penetració fins a situar-se en la posició de lideratge actual a Catalunya i amb una àmplia acceptació a la resta de l’Estat en la versió de traducció al castellà.

Llançament del bloc de viatges Discovertur

COMUNICATUR va més enllà i, després de la seva consolidació com a portal de turisme especialitzat pel professional, llançarà el seu nou bloc de viatges: DISCOVERTUR. Es tracta d’un bloc d’autor, obert a col•laboradors i dirigit al públic final que actualment està en fase de proves.

Integrat al portal professional de COMUNICATUR i nascut sobre la seva base, inclourà estil i les principals tendències. DISCOVERTUR farà recomanacions de propostes i viatges.

Articles relacionats

Back to top button