superior

AAVV i TTOOEmpreses

TUI sorprèn anunciant que obrirà sucursals físiques d’agències de viatges

Llença un motor de reserves perquè les agències personalitzin les ofertes

La gran operadora turística mundial TUI no sap de tendències i trenca la dinàmica del sector de tancament i concentració d’oficines d’agències de viatges a peu de carrer i inaugurarà més d’una vintena en el Regne Unit aquest any.

Els responsables del canal de vendes han detectat un ressorgiment dels clients que volen una relació cara a cara amb l’agent de viatges. La interacció que permet un assessorament personal i humà ha emprès TUI a preveure fins a 21 noves botigues el 2023.

Les persones que busquen els consells dels expertes i tranquil·litat quan reserven un viatge valoren la feina dels agents minoristes. Cada tipus de client té una necessitat particular i per això, en paral·lel a l’obertura d’oficines minoristes, TUI també incentiva la creació de propostes personalitzades mitjançant un motor de reserves web de paquets dinàmics.

Aquesta majorista destaca pels productes estandarditzats i els circuits tradicionals. L’eina de reserva que ofereixen als agents de viatges, en canvi, permet dissenyar tot el paquetdestinació, serveis del viatge, transport– i acaba generant una reserva que quedarà totalment confirmada.

Articles relacionats

Back to top button