superior

Empreses

Com el turisme infla els comptes de l’economia espanyola

Les empreses milloren els resultats gràcies a l'activitat turística

La cervesera Damm és un exemple de com la transversalitat del turisme beneficia el conjunt de l’economia. La facturació de l’exercici 2022 de la companyia va ser de 1.876 milions d’euros, fins a un 26% més que l’any anterior, i tot gràcies al turisme.

Sense visitants no només les aerolínies, agències de viatges i allotjaments es veuen afectats, multitud de sectors viuen en un percentatge elevadíssim dels turistes. El president executiu de Damm, Demetrio Carceller, ha estat molt clar en afirmar que aquest 2023 serà de creixement per al grup per les bones perspectives del sector turístic. L’empresa podria arribar a un nou rècord de facturació aquest any coincidint amb l’arribada dels turistes.

Tot i l’escenari complex que viu l’economia, els sectors que tenen contacte amb l’hostaleria i el turisme preveuen créixer aquest any. Aquells sectors amb menys contactes amb el turisme no poden assegurar que tindran un any de creixement com sí que ho pot assegurar la cervesera Damm. La tendència inflacionista, els costos elevats, els alts interessos, la baixada del consum, etc. planeja sobre l’activitat empresarial en general, però les empreses que estan connectades al turisme respiraran més alleujades aquest 2023.

Articles relacionats

Back to top button