superior

Destinacions

Onze rutes per conèixer el Garraf a peu

La comarca barcelonesa del Garraf ha estrenat onze rutes, que sumen quasi 140 kilòmetres de recorregut, a través de les quals es poden conèixer els paisatges i els actius culturals de la zona tot passejant.

Aquestes rutes es complementen amb la publicació de paper Passejant pel Garraf i la plataforma digital www.garraftour.com, que glossen tota la informació sobre els itineraris i els seus punts d’interès, i també des del QR de la publicació. La plataforma permet descarregar la informació en pdf i els tracks.

Els plànols d’aquestes rutes es distribueixen a través de les oficines de turisme de la comarca i entre els punts d’interès hi figuren, entre d’altres, el Puig de l’Àliga, el Castell Vell d’Olivella, l’Ermita de la Trinitat, el Castell de Miralpeix i Sitges-Sant Pere de Ribes.

Es tracta dels primers camins que es dibuixen sobre el traçat de la Xarxa de Senders Locals, que es va senyalitzar fa al voltant de dos anys i que es preveu que en el futur incorpori nous itineraris.

El Node Garraf Agència de Desenvolupament és qui ha impulsat aquesta Xarxa, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, els ajuntaments de la comarca, el consell Comarcal i entitats excursionistes, entre d’altres.

Articles relacionats

Back to top button