superior

Destinacions

Pressionen des del Japó perquè l’Hermitage s’instal·li a Barcelona

La sucursal del museu Hermitage que es pretén construir a Barcelona ha rebut el suport de reconegut arquitecte Toyo Ito. Autoritats del Port de Barcelona, ​​on està prevista la seva instal·lació, i de la Generalitat de Catalunya, van visitar el despatx d’arquitectura d’Ito a Tòquio, encarregat del seu disseny.

Aquesta visita suposa una pressió per a l’Ajuntament de Barcelona que encara estudia el projecte museístic. L’alcaldessa Ada Colau no veia amb bons ulls aquesta infraestructura tal com estava plantejada i encara no està clar el seu futur.

En aquest context, la presidenta del Port va informar a l’arquitecte japonès que el passat mes de juny va rebre la sol·licitud preceptiva per concedir-li els terrenys d’edificació situats al port a la societat museu Hermitage Barcelona.

Mentrestant, l’Ajuntament estudiarà la viabilitat econòmica d’aquest museu i l’afectació que tindria sobre la zona en la qual es vol ubicar. Toyo Ito s’ha fotografiat amb les autoritats catalanes i ha defensat el seu projecte arquitectònic com una aportació de gran qualitat per a la ciutat de Barcelona.

Nova empenta a l’Hermitage a Barcelona

Articles relacionats

Back to top button