superior

AAVV i TTOODestinacionsOrganismes / Política turística

Segona plataforma de venda turística on line en una setmana

Catalunya acaba de presentar la seva nova plataforma de venda d’experiències turístiques integrada al portal www.catalunya.com.

Pocs dies després que Segittur presentés la seva pròpia eina, la Generalitat ha llençat una plataforma que, en paraules del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, “neix amb la intenció d’ajudar a comercialitzar les millors propostes, especialment les d’aquelles petites i mitjanes empreses que tenen dificultats per crear les seves pròpies plataformes o accedir als grans canals de distribució”.

Un altre objectiu –segons els seus impulsors- és complementar l’oferta ja existent i arribar allí on els grans distribuïdors no arriben oferint als clients una oferta turística diferencial difícil d’adquirir en els canals de venda més habituals, així com oferir propostes més enllà de la gran Barcelona, contribuint així al reequilibri territorial de Catalunya.

La nova eina, a diferència de la de spain.info, permet realitzar tot el procés de compra de viatges combinats en la mateixa plataforma, sense redirigir als webs dels professionals de les agències de viatge, i permet la venda per cupos i cupons, amb descomptes i suplements.

La plataforma comptarà en el seu inici amb més d’una cinquantena de productes a la venda i estarà disponible en vuit idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, rus i portuguès).

En la conceptualització i execució d’aquesta plataforma hi ha participat activament l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVe), que co-gestiona el projecte conjuntament amb l’ACT.

Per tal que una agència de viatges pugui vendre el seu producte a través de la nova plataforma de venda d’experiències turístiques del portal www.catalunya.com ha de complir una sèrie de requeriments, entre ells que l’empresa estigui legalment constituïda i registrada al Registre de Turisme de Catalunya (RTC), i que disposi de TPV virtual o passarel·la de pagament.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button