superior

abajo

EmpresesMercatsTransport

Air China connectarà Pequín amb Barcelona

Per fi una companyia aèria anuncia un vol directe entre Xina i Barcelona. Encara que inicialment la connexió serà semidirecta, Air China volarà des de maig entre la capital catalana i Pequín.

Era una notícia molt esperada pel sector turístic i les administracions de Catalunya. El desig s’ha fet quasi realitat després de nombroses actuacions i gestions de les autoritats catalanes. Air China enllaçarà Barcelona i Pequín, amb una escala tècnica a Viena. Atenent els interessos econòmics de la companyia xinesa no es pot descartar que una vegada valorin l’evolució de la nova connexió es pugui implementar la connexió directa sense l’escala.

Air China ha anunciat el que serà el primer vol que connectarà Catalunya amb Xina. De moment no serà un vol 100% directe però per alguna cosa es comença. Seran quatre freqüències setmanals els dilluns, dimecres, dijous i diumenges, en avions Airbus amb capacitat per 300 passatgers, un 10% del passatge serà de classe bussiness. Les sortides del Prat es realitzarà a les 11.40h. i aterrarà a Pequín a les 6.20h. La connexió de tornada es realitzarà amb sortides de Pequín a les 2.10h de la matinada (hora local) i arribaran a Barcelona a les 9.40 (hora local).

En formar part de Star Alliance al costat de companyies amb interessos al Prat com Lufthansa, Turkish Airlines i US Airways, les previsions de futur són esperançadores per a l’aeroport de Barcelona respecte a l’aerolínia xinesa.

Air China ja opera amb Espanya des de fa anys amb vols entre Madrid, Pequín, Xangai,Guangzhou i Hong Kong . Actualment té cinc freqüències amb Barajas i dues d’elles continuen fins a Sâo Paulo (Brasil).

Articles relacionats

Back to top button