superior

abajo

Destinacions

Girona presenta les experiències enogastronòmiques de tardor-hivern

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona acaba d’editar un fulletó amb 22 propostes per a gaudir d’experiències enogastronòmiques durant aquesta tardor i hivern. Les propostes abasten tot el territori, ja que n’hi ha del Pirineu de Girona, de la Costa Brava i de la pròpia ciutat de Girona.

El fulletó, de nou pàgines, vol  ser una eina molt útil, ja que presenta somerament l’experiència, inclou les dates en que s’ha d’efectuar i el preu, en cas que n’hi hagi i naturalment on aconseguir més informació i fer les reserves.

Algunes de les propostes són:

«Tast de mar i garoines a bord del Rafael»,30€/pax i 15€ menors de 10 anys.
«Curs de fongs i bolets al Montseny o a la Vall de Ribes», 70€.
«Pícnic entre vinyes», 29 €.
«Visita, tast de vins i oli amb dinar exquisit al celler», 46 €.

La presentació pública del fulletó s’ha fet a Barcelona, a la fira Mercat de Mercats que s’ha celebrat aquest cap de setmana. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona hi ha participat amb un espai de 20m2 dividit en dues zones. En una s’hi oferia informació turística i enogastronòmica i a l’altre es van presentar i tastar els vins de cinc cellers del Club de la Ruta del Vi DO Empordà. La representació gironina s’ha completat amb la presència de diversos xefs que han participat a l’aula gastronòmica o la zona de tapes.

Podeu descarregar-vos el fulletó clicant: Fulletó d’experiències enogastronòmiques tardor-hivern 2016

Articles relacionats

Back to top button