superior

AAVV i TTOOEmpreses

El tàndem de Booking i Caixabank obre un nou camí

L’aliança de dos gegants del món financer i de la intermediació turística, Caixabank i Booking.com suscita certa inquietud per la potència de la comercialització de les dues plataformes.

L’entitat bancària s’introdueix en la venda de viatges i torna el 4% de l’import de les reserves que els seus clients facin a través del seu portal en línia de Caixabank que ha integrat el cercador de Booking.com. Per la seva banda, Booking amplia els seus tentacles amb noves aliances que li permeten multiplicar la seva estratègia de venda.

Per aconseguir el reemborsament del 4% del preu de l’allotjament dels clients de l’entitat han de realitzar les reserves a través de “Compra Estrella” de Caixabank. Es tracta d’un avantatge per als seus usuaris que hauran d’esperar que Booking confirmi la reserva perquè el banc els ingressi l’import, termini que pot arribar a trigar fins a dos mesos. Aquesta bonificació porta associada un pagament d’impostos del 19% sobre l’import reemborsat.

Caixabank ha replicat l’acord que ja tenia EVO Banco amb Booking des de fa un any, quan també oferia la devolució del 4% de les reserves.

Articles relacionats

Back to top button