superior

Destinacions

El logotip Costa Brava – Pirineu de Girona, present en els camps de futbol de La Liga Santander

El Patronat de Turisme de la Diputació de Girona ha renovat l’acord de col•laboració que tenia amb el Girona F.C. D’aquesta manera, el logotip Costa Brava – Pirineu de Girona tindrà molta més presència mediàtica, gràcies a que aquesta temporada el Girona milita a la Primera Divisió del futbol espanyol, coneguda amb el nom de La Liga Santander.

La importància turística per les comarques gironines i per la pròpia ciutat de Girona de tenir un equip a la Primera Divisió és força destacada (veieu Comunicatur). Ara, amb la renovació de l’acord, la samarreta del primer equip del Girona lluirà en la màniga el logotip promocional de Costa Brava – Pirineu de Girona. L’acord també implica que el Patronat de Turisme de la Diputació tindrà un espai en els diferents suports publicitaris dins de l’estadi i la possibilitat d’organitzar accions promocionals, en col·laboració amb el club, dirigides als seguidors dels equips que visitin Girona.

Però la Diputació destaca que l’acord també té per objectiu el foment de la pràctica esportiva i el suport a l’alta competició. De fet, la Diputació ajuda, des de fa temps, a les entitats esportives per a la promoció i potenciació de l’esport base, al temps que multiplica les accions promocionals en grans esdeveniments i en esports professionals. La renovació de l’acord s’allarga fins el 2019, és a dir, per dues temporades més.

El turisme, entre els grans patrocinadors del futbol

A poc a poc, el turisme s’ha anat apoderant del futbol espanyol. Fa temps que els equips compten amb petits suports dels organismes turístics del seu territori, però també han anat arribant patrocinis d’altres països (Azerbaidjan, Rivera Maya, Cancún, Puerto Rico…). La grossa, però, és troba en les línies aèries, com ara Emirates, Royal Jordanian o Qatar Airways, que patrocinen els grans equips de la lliga. En sentit contrari, també els equips de futbol han començat a interessar-se pel turisme, com demostren, per exemple, las accions promocionals d’equips com el Barça i l’Espanyol amb l’Agència Catalana de Turisme o el fet de posar les seves instal•lacions al servei del segment MICE.

Així les coses, el turisme ja és un dels sectors més presents a La Liga Santander, amb entitats bancàries, cerveseres i cases d’apostes.

Articles relacionats

Back to top button