superior

Marítim

1.500 creueristes a Roses

El port de Roses ha tancat la temporada de creuers 2012 amb cinc vaixells i la visita de 1.506 passatgers. Les expectatives per a la temporada 2013 són molt positives.

Durant la temporada 2012 el port de Roses ha rebut cinc creuers de luxe de les companyies Seabourn Cruise Lines i Seadrem Yacht Club que enguany han apostat per fer estada Roses dins de les seves rutes per la Mediterrània.

A bord d’aquests vaixells han arribat 1.506 passatgers, majoritàriament nord-americans, seguits per britànics, australians, canadencs, noruecs i finlandesos, entre d’altres nacionalitats.

Quant a les visites realitzades pels passatgers han estat principalment Roses, on han mostrat el seu interès per la gastronomia local, la seva zona comercial i altres llocs d’interès, com els camins de ronda; però també s’han desplaçat a Figueres, Cadaqués, Portlligat i Girona; han fet tasts de vins a cellers de l’Alt Empordà i excursions en vaixells de pesca.

 

 

Un cop tancada la temporada d’enguany, i si les expectatives s’acompleixen, es preveuen set escales de creuer, dues escales més respecte a aquest any.

Una de les pròximes accions de promoció del port de Roses i també del de Palamós és la participació a la fira Seatrade Med que se celebra del 27 al 29 de novembre a Marsella.

[HOME]

 

Dues escales més per a l’any vinent

Back to top button