superior

Aeri

Vueling connectarà El Prat amb 100 destinacions el 2013

Vueling afegirà 28 noves rutes a l’Aeroport de Barcelona i connectarà amb 100 destinacions directes durant la temporada d’estiu de 2013, que comença el març. D’entre les noves connexions destaquen Dresden (Alemanya), Rennes (França), Fes (Marroc), Rodes i Kos (Grècia).

L’aerolínia també incorpora connexions a Banjul (Gàmbia), Hèlsinki (Finlàndia), Sofia (Bulgària), i Luxemburg, a més de trajectes atractius per al passatger de negocis, com Londres-Gatwik, Frankfurt, Stuttgart, Düsseldorf, Torí i Casablanca.

Amb tot això, Vueling espera complir el seu objectiu d’arribar al final de 2013 amb una quota del passatger de negocis del 50%, mentre que per l’any 2014 vol esdevenir líder europeu en oferta de vols de curt i mitjà ràdio, ja que en les últimes dues temporades d’estiu l’aerolínia ha llançat 45 noves destinacions que han convertit l’Aeroport de Barcelona en el segon europeu després de Frankfurt en aquest àmbit.

El conseller delegat de la companyia, Álex Cruz, ha sostingut que amb aquest nou programa de rutes "les connexions aniran a més, amb la intenció que Barcelona es converteixi en el centre connector més potent d’Europa el 2014". Vueling té una quota del 30% a l’aeroport de El Prat, on opera més de 240 vols diaris.

L’increment d’oferta anirà acompanyat d’un augment del nombre d’avions basats a l’aeroport del Prat, que passarà de les 34 a les 43 aeronaus, i es contractaran 500 treballadors nous entre pilots, tripulants de cabina i personal de suport de diferents categories.

El president de Vueling, Josep Piqué ha avançat que l’aerolínia preveu acabar 2012 amb beneficis, de manera que ja són quatre els anys de beneficis "en un sector en què les coses estan complicades i un entorn global també extraordinàriament complicat"./Ag EP

[HOME]

Back to top button