superior

Destinacions

Val d’Aran, plató de cinema

Torisme Val d’Aran està treballant per adherir-se a Barcelona-Catalunya Film Commission (BCFC). El projecte, anomenat Val d’Aran Film Office, pretén posar els espais més emblemàtics del territori a disposició de les produccions audiovisuals i facilitar els tràmits de la gestió dels permisos de rodatge.

La Val d’Aran ofereix un ventall molt ampli d’espais singulars i atractius que poden suscitar l’interès de produccions nacionals i internacionals. En total s’han catalogat més de 20 espais singulars, entre ells, l’Artiga de Lin, el Salt del pish, el santuari de Montgarri o infraestructures com la Mola de Betrén, l’ecomuseo Joanchiquet, els cementiris d’Arties o el futur parc de fauna de Bossòst, entre d’altres.

Aquesta nova i original via de promoció s’afegeix al pla per a la promoció turística que està impulsant aquesta destinació fins al 2014 per buscar nous mercats i fidelitzar-ne d’altres com el francès, el català i l’espanyol.

El pla d’accions inclou potenciar els clubs de producte, millorar el posicionament de la marca “Val d’Aran, essència dels Pirineus”, definir accions per convertir l’Aran en un referent de destinació turística de Catalunya i treballar per la promoció online de la marca.

[HOME]

Back to top button