superior

Destinacions

Els museus del Vallès Occidental, units per un passaport

Un passaport permetrà el visitant del Vallès Occidental conèixer la història i el patrimoni arquitectònic i cultural que aquesta comarca ofereix a través de 12 museus municipals que formen part de la Xarxa Museus Locals de la Diputació de Barcelona.

Els Museus que en formen part són: Museu de la Pagesia de Castellbisbal, Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver de Cerdanyola del Vallès, Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès, Museu Municipal de Montcada i Reixac, Centre d’Interpretació del patrimoni Molí d’en Rata de Ripollet, Museu Municipal Castell (MMUC) de Rubí, Museu d’Art de Sabadell, Museu d’Història de Sabadell, Museu del Monestir de Sant Cugat del Vallès, Museu del Tapís Contemporani de Sant Cugat del Vallès, Seu d’Ègara Esglésies de Sant Pere de Terrassa i el Castell Cartoixa de Vallparadís de Terrassa.

El passaport permetrà beneficiar-se, al titular i als seus familiars, de descomptes i regals als museus sempre i quan es presenti segellat pel museu emissor. Un cop aconseguits els 12 segells, el titular obtindrà un premi i participarà en un sorteig per a una nit d’hotel.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button