superior

abajo

EmpresesServeis

Trip4real prepara el seu salt a Europa

Trip4real, l’empresa creada a Barcelona el 2013 que ofereix activitats locals per a turistes a través de particulars, està a punt de donar el salt a Europa. La firma ja ha començat a contactar amb inversors internacionals i ambaixadors de cara a una següent ronda d’inversió i presentarà grans novetats en 2015.

Segons afirma la fundadora i CEO de la companyia, Glòria Molins, “a finals d’any passat vam obrir a Londres, París i Lisboa, posteriorment obrirem a Roma i després s’aniran sumant la resta de capitals europees”.

L’estiu passat Trip4real va realitzar una ampliació de capital d’un milió d’euros amb els fons Kibo Ventures i Caixa Capital Risc, i anteriorment havien entrat amb 150.000 euros Ferran Adrià i els publicistes Toni Segarra i Lluís Costa. Recentment la companyia va signar un acord amb Airbnb, referent mundial del consum col·laboratiu i que ofereix allotjaments a més de 190 països al món.

Trip4real és present a tot el país i, en només un any i mig, s’ha consolidat en el sector d’experiències de viatge peer to peer a Espanya. Actualment, compta amb més de 3.000 activitats i més de 20.000 usuaris, xifres que es veuran àmpliament incrementades amb el seu procés d’internacionalització a través de les grans capitals europees.

Articles relacionats

Back to top button