superior

abajo

EmpresesTransport

Les pitjors aerolínies del món

Bulgària Air, la companyia txeca SmartWings, Tunisair i Monarch són les pitjors companyies aèries del món, seguides de prop per Ryanair que ocupa la cinquena posició, segons l’últim informe de AirHelp.

La classificació té en compte la qualitat del servei i l’eficiència a l’hora d’atendre les reclamacions dels clients, entre d’altres elements. En el rànquing negatiu les següents companyies amb pitjor valoració són Egytair, China Oriental, Pakistan Internacional, Gulf Air i Air China.

Crida l’atenció la mala posició de Monarch que recentment va ser la companyia guanyadora en la categoria “Regional & Low Cost Airlines” basada en els comentaris dels clients en TripAdvisor durant l’últim any. Monarch ha justificat aquesta mala puntuació perquè AirHelp l’ha castigat amb una qualificació baixa perquè no tramiten la seva gestió de les reclamacions dels usuaris amb aquesta empresa dedicada justament a aquesta funció.

Pel que fa a les companyies aèries amb millor valoració del món, el rànquing de AirHelp l’encapçalen Singapore Airlines, Etihad i Qatar.

I quins són els pitjors aeroports del món? Segons AirHelp el pitjor aeroport és el de Kuwait, seguit de Gatwick, Manchester, Newark Liberty i Edimburg. Per contra, considera que el Changi de Singapur és el millor aeroport del món, seguit per Munic i Hong Kong.

Articles relacionats

Back to top button