superior

Fires i Congressos

Les anul·lacions de la ITBM i el MWC són un cop dur al turisme de congressos

Les fires van caient com fitxes de dòmino. L’última ha estat el Mobile World Congres, poc després  d’anunciar-ho la IBTM, la principal fira de el sector MICE que se celebra a Espanya.

El Mobile 2021 es traslladarà al 28 de juny fins l’1 de juliol de 2021. Esperen que la situació sanitària estigui més controlada a Barcelona i hi hagi una vacuna que permeti tenir un MWC segur.

En el cas de la IBTM prevista passa a format virtual i canvia les seves dates endarrerint una setmana. Barcelona perd aquest any la versió presencial.

Així, les dates online de la IBTM seran finalment del 8 al 10 de desembre de 2020.

Malgrat els esforços fets per la organització (IBTM Events) i Fira de Barcelona, la situació general a Europa i la incertesa dels desplaçaments ha acabat amb les esperances que la fira se celebrés presencialment a Barcelona i en les dates previstes inicialment, de l’1 al 3 de desembre.
Precisament, Fira de Barcelona havia recomençat a celebrar fires presencials. Biz Barcelona i el Saló de l’Ocupació, celebrats al setembre, han estat els primers exemples.

IBTM World incorporarà reunions virtuals, de manera que les trobades entre els compradors (els coneguts buyers) i els expositors hauran de ser cites a mida.  També hi haurà un programa de coneixements amb diferents sessions educatives.

IBTM World fa una crida a registrar-se ràpidament per organitzar millor les opcions de trobades.

Vull anar al web de l’IBTM World

Articles relacionats

Back to top button