superior

Destinacions

Roses aprofita la seva distinció com una de les badies més boniques del món

Els quatre municipis que formen la badia de Roses fan pivotar la seva promoció al voltant del segell que la distingeix com una de les badies més maques. Formen part d’un club selecte integrat per una quarantena de les més exclusives del món. Des de l’any 2012 la badia de Roses forma part del club de ‘Les badies més boniques del món’. A l’Estat, només la badia de Santander en forma part.

Els municipis de Roses, Castelló d’Empúries, l’Escala i Sant Pere Pescador fan promoció aprofitant aquest segell pel que han establert un nou pla d’accions per al 2015. Segons han comunicat aquest any esmerçaran esforços en comunicar els valors del segell, també entre l’empresariat de la zona. Editaran material gràfic i audiovisual com un mapa de recursos, fotografies i un vídeo promocional.

Els més de 40 quilòmetres de platges, els tres parcs naturals, les ruïnes d’Empúries, les possibilitats esportives i la seva gastronomia, van ser els elements que van permetre situar-la en aquest club internacional. La distinció de Badia més Bella del Món reconeix valors turístics, paisatgístics i culturals i té l’aval de la Unesco.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button