superior

DestinacionsOrganismes / Política turística

Catalunya és casa teva, la nova campanya turística de la Generalitat

La campanya de promoció de Catalunya compta amb una inversió de 3,8 milions d’euros, la més alta de les que s’han fet fins ara. Una part important d’aquesta inversió es fa en portals de venda de viatges en línia i d’operadors turístics europeus.

La previsió és arribar a 400 milions d’impactes. La campanya de la Generalitat vol reforçar els mercats domèstic, de proximitat espanyol i europeu, amb un èmfasi especial a Alemanya.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha destacat que “amb el nou eslògan volem reflectir la generositat, l’esperit d’acollida i el respecte per la diversitat de Catalunya i de la seva gent”, que conviden els visitants a descobrir un país ple d’activitats turístiques arreu del territori.

Puig ha destacat que un punt rellevant de la campanya és la participació dels mateixos catalans. “Moltes de les imatges utilitzades provenen de particulars, empreses, entitats i associacions que han col·laborat en la promoció turística del país cedint les seves imatges de manera totalment desinteressada”, ha explicat Puig.

A la col·laboració de la ciutadania, s’afegeix la implicació de catalans de renom internacional: els germans Roca, Joan i Jordi; el jugador del FC Barcelona, Xavi Hernández; i la nedadora Gemma Mengual. També cal destacar la col·laboració de Jaume Sisa qui, per primer cop, ha cedit els drets de la seva popular cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol” per a usos publicitaris. El tema, actualitzat i versionat en idiomes per a l’ocasió, és la banda sonora de tots els elements audiovisuals que conformen la campanya.

En una primera fase, la campanya consta d’un espot genèric i un d’específic sobre destinacions d’interior i de muntanya. L’Agència Catalana de Turisme ha creat un microsite específic al web catalunya.com i les xarxes socials (Catalunya Experience, perfil a Facebook i a Twitter, vídeos a Youtube i fotos a Flickr) esdevenen plataformes de promoció i sobretot canals de participació i d’interacció amb el públic.

Articles relacionats

Back to top button