superior

Fires i Congressos

Promoció del turisme de golf de la província de Barcelona a la Golf Travel Market de Lisboa

Aquesta fira professional està considerada una referència mundial del sector

La fira International Golf Travel Market (IGTM) és la reunió professional més important de la indústria del turisme de golf. Organitzada per Reed Exhibitions i en format itinerant, aquest any s’està celebrant a Lisboa, entre el 16 i el 19 d’octubre, després de l’èxit de l’edició de l’any passat que es va celebrar a Roma.

Club de Golf Llavaneras. Foto: Sergi Moriana / Diputació de Barcelona.

Turisme de la Diputació de Barcelona participa en aquest esdeveniment a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme i seguint el pla d’accions conjunt que manté amb l’Associació de Clubs i Camps de Golf de la Província de Barcelona. Aquesta associació compta amb sis clubs: Real Club de Golf el Prat (Baix Llobregat); Club de Golf Terramar (el Garraf); Club de Golf Llavaneres (Maresme); Club de Golf Vallromanes (Vallès Oriental); Club de Golf Barcelona (l’Anoia) i Golf Montanyà (Osona).

Si afegim Golf La Roca (Vallès Oriental) i Club de Golf Sant Cugat (Vallès Occidental), tenim el total dels vuit camps de la província de Barcelona que estaran representats enguany a la IGTM.

L’objectiu de Turisme de la Diputació és promocionar la Destinació Barcelona com una excel·lent zona per als amants del golf i també generar oportunitats de negoci per a les empreses del sector i d’altres serveis complementaris, que combinen perfectament amb el turisme de golf, com ara l’enoturisme o el turisme gastronòmic. Per això, la Diputació de Barcelona mantindrà durant els dies de la fira mig centenar de reunions amb els professionals i empreses del sector.

En col·laboració amb la Diputació de Barcelona

Articles relacionats

Back to top button