superior

MercatsDestinacions

La Costa Brava recupera turistes russos a la fira MITT 2017 de Moscou

A mitjans mes de març la ciutat de Moscou celebra la seva fira turística, la Moscow International Travel & Tourism, més coneguda com MITT. Es la més important de la Federació Russa i reuneix prop de 2.000 expositors de 182 països i 29.000 visitants, dels quals el 75% són professionals del sector.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona hi participa un any més, amb un estand propi dins del que instal•la l’Agència Catalana de Turisme. La Costa Brava intenta recuperar part del turisme rus que havia baixat en els últims anys, després d’haver tingut creixements espectaculars. Per això, s’han desplaçat a Moscou Pere Vila, president de la Diputació de Girona i Jaume Dulsat, vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i alcalde de Lloret de Mar, que s’han reunit amb l’operador turístic Coral Travel a la seva seu principal al centre de Moscou. Aquest operador, un dels més importants, va portar 60.000 turistes a Catalunya el 2016, 25.000 dels quals van triar la Costa Brava com a destinació.

A la fira també s’han reunit amb altres operadors, com Annex Tour, Tez Tour, Terramar i Libratur, a més de companyies aèries i mitjans de comunicació. L’oferta turística que Costa Brava ha presentat al MITT s’ha centrat en les destinacions de turisme familiar, les rutes culturals i patrimonials i les propostes enogastronòmiques a més del sol i platja.

L’any 2016 Catalunya va rebre 561.000 turistes russos, un 4% més que el 2015, afavorida per la situació geopolítica, especialment amb els problemes entre Rússia i Turquia. Per aquest 2017 els principals operadors russos confirmen que les reserves anticipades han crescut i que posaran en funcionament tretze oficines de tramitació de visats. Coral Travel, a més, ha aprofitat la fira per donar els premis als hotels més ben valorats pels seus clients. Entre els Top 10 hi ha l’hotel Delamar de Lloret de Mar.

Articles relacionats

Back to top button