superior

Càmpings

Càmpings i autocaravanes, recuperant-se

Augmenten a Espanya les pernoctaciones en càmpings i les vendes de autocaravanas i caravanes. Catalunya va registrar més de 4,6 milions de pernoctaciones, un 0,7% més que a l’agost de l’any passat. Más de 2,5 milions de turistes estrangers i 2,1 milions de turistes espanyols van triar un càmping català com lloc d’estiueig.

Durant el passat mes d’agost, els càmpings espanyols han tingut més de 9,5 milions de pernoctacions, xifra que suposa un augment interanual del 1,4%. Sis milions d’espanyols van decidir passar les seves vacances del mes d’agost en un càmping, cosa que també van fer més de 3,4 milions d’estrangers. El principal comprat emissor és França, amb 215.000 pernoctaciones.

A Catalunya, amb més de 4,6 milions de pernoctacions, la Costa Brava és la destinació preferida amb més de 2,4 milions de pernoctaciones, encara que el major nivell d’ocupació es va registrar en els cámpings de la Costa del Garraf amb un 89,5%.

També les vendes en aquest sector s’han incrementat, segons l’Associació Espanyola de Comerç del Caravaning (ASEICAR), en el primer semestre de 2010, s’han venut 1.134 autocaravanas i prop de 1.500 caravanes. Aquestes xifres s’han presentat coincidint amb la celebració de la nova edició del Saló Internacional del Caravaning que se celebra del 9 al 17 d’octubre a Fira de Barcelona.

canalcaravaning.tv

A aquestes bones notocias del sector, cal afegir l’aparició del Canal Caravaning TV, un canal propi per a difondre tot el relacionat amb aquest sector. Tota l’actualitat amb reportatges i entrevistes, novetats en caravanes, autocaravanas i accessoris, marques, distribuïdors, campings i àrees de pernocta per a autocaravanas.

Canal Caravaning TV estarà plenament operatiu a la fi d’aquest any i inclourà l’espai “El teu canal Viatges”, on els internautes podran compartir les seves millors experiències “campistes”.

Back to top button