superior

DestinacionsMercats

La Costa Brava manté la promoció al Regne Unit

L’acció del Patronat de Turisme s’ha centrat en el sector del turisme de luxe i va reunir una trentena de professionals britànics

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona va fer una acció promocional a Londres per donar a conèixer l’oferta turística enogastronòmica, de benestar i d’alta gamma de la Costa Brava entre una trentena d’agents de viatges especialitzats en el segment de luxe, periodistes i creadors de contingut del Regne Unit.

L’acció va reunir una desena de representants d’empreses d’allotjament i d’activitats turístiques gironines amb representants d’importants empreses britàniques. Entre elles hi havia les agències Oliver’s Travels, Go Butler, Inspire My Holiday i Fello Travel, i els mitjans The Telegraph, Luxuriate Life Magazine, The Boutique Adventurer i The Smilling Food Journal, entre altres.

L’esdeveniment va comptar amb una sessió formativa prèvia dirigida als empresaris gironins. En ella el Centre de Promoció Turístic de Catalunya al Regne Unit i Irlanda va presentar les peculiaritats d’aquest mercat seguida d’una dinàmica participativa.

Amb aquesta acció, efectuada abans de la WTM, i la participació en aquesta fira, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha finalitzat un any ple d’accions a Gran Bretanya, mantenint l’aposta ferma per aquest mercat que segueix sent molt estratègic per a les destinacions gironines. En l’actualitat ocupa el quart lloc del turisme internacional a la Costa Brava. Segons dades de la Fundació Eurecat (TDS), de l’1 de gener al 30 de setembre han arribat a la demarcació de Girona 235.450 turistes britànics, que han generat 932.498 pernoctacions. En comparació amb l’ocupació registrada en el mateix període del 2019, la destinació ha experimentat un decrement del 13 % quant al nombre de pernoctacions. Per això la idea del patronat és recuperar les dades prepandèmiques, ja que creuen superada l’etapa d’incertesa del Brexit i de la pandèmia.
Per aquest motiu, de cara al 2023 el patronat continuarà apostant pel mercat britànic, amb més publicitat, posicionament de marca i recuperació de l’operativitat turística.

FOTOS: Afterwork Londres_Blueyonder

Articles relacionats

Back to top button