superior

TT.OO. AA.VV.

Google vol ser l’intermediari turístic global

Google segueix fent passes per convertir-se en un intermediari de viatges a nivell mundial. Apareix a l’escena com un competidor cada vegada més fort per a les agències. La companyia ha llançat ‘Google Hotel Finder’, una nova eina amb la qual els usuaris podran fer recerques i reserves d’hotels.

Aquesta és una més de les incursions que ha realitzat en el sector. Ja en 2010 van desenvolupar una experiència similar oferint preus d’hotels en Google Maps. Aquesta nova eina és més atractiva ja que permet al client traçar sobre el mapa l’àrea en la qual vol allotjar-se.

Google també va llançar un cercador de vols que permet saber quines companyies aèries realitzen un trajecte entre dues ciutats especificades. Tot això, sumat a la compra de participacions de HomeAway i a la fusió amb ITA Software indiquen clarament la seva vocació per ser un intermediari turístic a nivell global.

Segons informa Google en el seu blog oficial, de moment el nou cercador d’hotels es troba en fase de prova i només està habilitat per a les ciutats d’Estats Units. Els usuaris que resideixin o viatgin a aquest país podran realitzar les seves reserves a través de Google.

Google Hotel Finder mostra les millors ofertes per als usuaris en les diferents ciutats de recerca. Fent clic en el botó “Compared to typical”, el servei compara preus d’allotjaments, permetent als usuaris triar aquella que millor s’adapti als seus gustos i necessitats. Els hotels seleccionats es mostren a l’usuari amb informació detallada de l’allotjament, una galeria d’imatges i la seva situació en Google Places

Back to top button