superior

Aeri

Esquiadors rusos i britànics a Alguaire

Els turoperadors russos Ascent Travel i Pegas Touristik i l’anglès Neilson-Thomas Cookportaran aquest hivern a Lleida 23.000 esquiadors procedents de Rússia i del Regne Unit.

Segons informa el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, les companyies russes portaran un mínim de 6.500 esquiadors a les Terres de Lleida durant tots els dissabtes de la temporada d’esquí.

L’arribada d’aquests turoperadors se suma a l’acord de permanència per cinc anys que Neilson-Thomas Cook va signar amb l’aeroport. El turoperador deixarà l’aeroport de Tolosa i convertirà el de Lleida-Alguaire en la seva base per portar esquiadors al Pirineu, en concret uns 16.500 aquesta temporada.

A partir del 19 de desembre, la companyia operarà durant 14 setmanes, amb un mínim de 68 vols des de Londres, Manchester, Birmingham, Dublín i Belfast.

A més dels vols d’hivern, la companyia Air Nostrum té dos vols setmanals des de Lleida a Palma de Mallorca i dos més des de Palma de Mallorca a Lleida els divendres i els diumenges. L’aerolínia espanyola ha operat aquest estiu amb destinacions a Eivissa i a Menorca des de Lleida fins al 4 de setembre.

Back to top button