superior

Destinacions

Les claus turístiques de Sant Cugat

Sant Cugat ha presentat recentment el seu Pla Estratègic de Turisme. Fins ara, el municipi havia realitzat accions per millorar la promoció turística però no disposava d’un pla estratègic.

Ara, el municipi té un full de ruta per incrementar l’impacte econòmic, generar ocupació a través de la captació de nous visitants i aprofitar l’experiència dels existents.

El document identifica set recursos clau com a valors i atractius de la ciutat: el seu ecosistema empresarial, tecnològic i científic; Creapolis-Esade com a conjunt universitari únic; un clúster cultural amb més de 53 empreses d’activitats artístiques i d’entreteniment; el CAR com a equipament d’excel•lència esportiva; Collserola com a pulmó verd de la gran Barcelona; el Monestir i la proximitat i connectivitat amb Barcelona.

Aquest turisme “de coneixement” es complementaria amb altres actius destinats a captar visitants atrets també per un turisme més familiar, cultural, de natura i esportiu, com són un comerç de qualitat, els camps de golf, hípiques i una bona oferta de restauració.

[HOME]

Back to top button