superior

Transport

Els vigilants de l’aeroport han desconvocat la vaga indefinida del Prat

Les cues que amenaçaven a l’Aeroport de Barcelona no arribaran gràcies a l’acord al que han arribat els vigilants de seguretat i l’empresa. Bones noticies en la setmana amb més moviments en aquesta infraestructura i en la que el Ministeri havia decretat uns serveis mínims del 90%.

El comitè d’empresa havia advertit als passatgers que planifiquessin la seva arribada amb prou temps per poder passar els filtres de control a l’aeroport. La vaga prevista era cada dilluns, dijous, divendres, dissabtes i diumenges de forma indefinida. Havien organitzat aturades de dues hores per a cada una de les franges dels tres torns diaris.

Plus per coneixement d’idiomes

Aquest tipus de vaga són habituals al Prat. Els vigilants ja van fer una l’estiu de 2017 contra Eulen, la concessionària de la seguretat del Prat en aquell moment, i una altra el 2019 contra Trablisa, concessionària vigent aquell any. Ara els treballadors adreçaven les seves reclamacions a I-SEC Aviation Security, que des de novembre és la nova gestora dels controls de seguretat.

Les reclamacions actuals eren diverses, des de millorar el tracte dels directius als subordinats fins un plus per coneixement d’idiomes.

Articles relacionats

Back to top button