superior

EmpresesRestauració

El millor cuiner del món, repeteix

La sisena edició dels guardons The Best Chefs Awards enlairen per segon any consecutiu el Nº1 dels fogons a nivell mundial

Dabiz Muñoz, madrileny, és el millor cuiner. Al podi l’acompanyen en segona posició el danès René Redzepi i en tercera el català Joan Roca. Aquests premis se centren en la figura dels cuiners a diferència d’altres guardons que valoren el restaurant en conjunt.

El restaurant DiverXo de Muñoz compta amb tres estrelles Michelin i també forma part de la llista dels 50 Best. Per als avaluadors de The Best Chefs Award, Muñoz desenvolupa una cuina imprevisible i amb molta personalitat que converteix l’experiència en el restaurant en un ‘show’.

Entre les primeres posicions del rànquing també hi ha els xefs espanyols Andoni Luis Aduriz del restaurant guipuscoà Mugaritz (cinquena posició) i Mateu Casañas, Oriol castro i Eduard Xatruch del barceloní restaurant Disfrutar (setena posició). Entre el Top 100 hi ha divuit xefs espanyols.

El guanyador d’aquest guardó el trien 150 experts -periodistes i altres personalitats del món gastronòmic- als quals se sumen els 100 xefs que van formar part del llistat de l’any anterior. L’organització atorga a aquests xefs un pes més gran en la ponderació del vot.

Articles relacionats

Back to top button