superior

Destinacions

El luxe té nom: Baqueira Beret

L’estació d’esquí de Baqueira Beret és la destinació espanyola que millor transmet la imatge de luxe, tant dins l’Estat espanyol com a l’exterior, per davant de Marbella, Menorca, Formentera i de capitals com ara Madrid i Barcelona.

Així ho han decidit els 500 periodistes i experts en màrqueting turístic que han participat en una enquesta realitzada per Oak Power Comunicación.

Els hotels de cinc estrelles gran luxe, restaurants d’alta gastronomia i amb estrella Michelin, zones de shopping i complexos de turisme residencial exclusius són alguns dels factors que els enquestats associen al concepte luxe.

El conseller de Turisme, Comerç i Transport del Conselh Generau d’Aran i president de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Juan Antonio Serrano, considera que aquesta distinció “és un reconeixement a la tasca de promoció turística feta a la Val d’Aran. Aquesta catalogació va lligada a la qualitat, al bon servei i a l’excel•lent producte turístic que s’ofereix en els establiments d’hostaleria i restauració, sigui quina sigui la seva categoria”.

Baqueira Beret és el complex hivernal amb el domini esquiable més gran de l’Estat i una oferta d’allotjament amb més de 33.000 llits, dels quals 11.000 corresponen a places hoteleres repartides entre un total de 67 hotels (a peu de pistes, 4 de cinc estrelles i 6 de quatre estrelles), apartaments, aparthotels, pensions, albergs i cases de pagès, i 22.000 places de segona residència.

Back to top button