superior

DestinacionsFormacióFormació

La Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, ampliaran la comercialització de les experiències i activitats en línia

El dia 3 de novembre tindrà lloc una important jornada presencial, el Workshop IN&OUT 2022 que posarà en contacte als organitzadors d'experiències turístiques del territori amb diferents plataformes de comercialització

El Patronat de Turisme Costa Daurada de la Diputació de Tarragona Tarragona organitza un workshop on reunirà els responsables de l’oferta complementària de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre amb les més importants plataformes en línia d’activitats, experiències, visites, venda d’entrades, etc. Aquestes empreses, que són líders a nivell nacional i internacional, podran comercialitzar tota la oferta complementària de la destinació. Això significarà que tant les agències de viatges com els particulars podran adquirir aquestes propostes de manera senzilla i pràctica abans de l’arribada a la destinació i/o quan ja es trobin en ella.

Un moment del webinar

Per fer-ho possible, el Patronat ha convidat el proper dia 3 als organitzadors d’experiències del territori en exclusiva a la cita presencial.  La idea és que contactin i coneguin la forma de treballar i de comercialitzar de les plataformes perquè si s’escau, aquestes puguin ampliar la seva oferta.
Si alguna empresa local encara no han formalitzat la seva inscripció ho pot fer enviant un correu electrònic  a workshopinout@bigbp.com

Previ a aquest workshop es va celebrar un webinar informatiu sota el títol Claus per millorar els teus resultats de venda d’experiències turístiques.
La sessió va ser molt enriquidora i va comptar amb les següents participacions:

Plataforma Trip&Kids

• Primera ponència: Gerard Macià, consultor tecnològic d’Eurecat. Va presentar Trip&Kids, una plataforma digital familiar de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Es la que va desenvolupar Eurecat a instàncies del propi Patronat, ja que es va crear en el marc del projecte europeu TurisTIC en família que la Diputació ha liderat. Comunicatur ha informat abastament del projecte en diversos articles com aquest que podeu llegir per recordar les jornades de formació del projecte AQUÍ.

A continuació va tenir lloc una taula rodona en la que van participar:

  • Gonzalo Moreno, co-fundador de Minube.com, coneguda comunitat de viatgers. Va desvetllar que, en un moment donat, a internet, hi havien 7.000 persones navegant per pàgines que referenciaven la Costa Daurada. Va insistir en el fet que cal escoltar al client, especialment quan informen del que no ha agradat.
  • Eva Ruiz, responsable operativa de Contigo-DMC, la nova empresa de gestió de les destinacions creada per Viajes El Corte Inglés, Jumbo Tours, Alpitours i Logitravel. El seu objectiu és ser un proveïdor homologat i apropar les experiències de prestigi als usuaris sense tanta tecnologia. Volen recuperar el contacte directe amb el client quan aquest arriba a la destinació. I per això s’han integrat al consorci Green & Human amb la vista posada en la sostenibilitat i el compromís Biosphere.
  • Toni Bennasar es el responsable per Espanya i Portugal de Get Your Guide, una OTA (agència online) líder a Europa i que connecta viatgers amb experiències que proposen els proveïdors locals. Tot digitalment, sense haver de fer res més (al comprar y rebre el comprovant ja no cal confirmar res més), fins i tot en el darrer minut. Va destacar que aquest any un 30% de les reserves ja s’estan fent amb més d’una setmana d’antelació. També va dir que aquest estiu han tingut més demanda que oferta i per això esperen durant la tardor i hivern augmentar les propostes actuals. Finalment va demanar que els proveïdors siguin molt empàtics i sàpiguen buscar solucions davant els problemes que pugui tenir el client i que, indefectiblement, es presenten (canvis, cancel·lacions, imprevistos, etc.).
  • La segona i última ponència va anar a càrrec de Ramon Pons, responsable per Espanya i Portugal de Regiondo, un software de reserva d’activitats, rutes, venda d’entrades, etc. connectant amb potencials agències en línia. En definitiva es una eina que possibilita una gestió fàcil de tot això. Va insistir en la necessitat de la digitalització, explicant que les aerolínies o els hotels estan totalment digitalitzats, però les activitats, experiències i tours no ho estan. La qüestió no és si es digitalitzaran o no, sinó quan ho faran.
Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

El webinar va comptar amb la direcció de Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que a més de la benvinguda oficial, va anar presentant a tots els participants i va fer la cloenda de l’esdeveniment, tot recordant la invitació a participar en la jornada del 3 de novembre.

Podeu veure la presentació íntegra AQUÍ.

Articles relacionats

Back to top button